Tilos mától emailt csekkolni a munkahelyemen. Ki lehet ezt trükközni vhogy?
Figyelt kérdés
Pl.hogy ne lépjek be a megszokott mail felületekre (freemail,gmail stb.) hanem más úton mail-ezhessek?2012. nov. 26. 22:08
2/15 anonim válasza:
Pl. egy androidos telefon + wifi.
3/15 anonim válasza:
Nézd meg a telefonodon.
Ma már mindegyikkel lehet internetezni.
4/15 anonim válasza:
Vagy egy ssh tunnelel (ha van külső szerver elérésed), esetleg VPN-el meg lehet kerülni.
De valószínűleg okkal vezették ezt be.
(Bár én megőrülnék, ha le lenne tiltva, igaz informatikus vagyok és kell a munkámhoz...)
5/15 tamasoft válasza:
Ezzel nem leszek népszerű, de átmeneti megoldásként átirányíthatod a mailjeidet a munkahelyi postaládádba is, akkor megkapod őket.
6/15 A kérdező kommentje:
Így is látástól vakulásig dolgozom, alig érek rá email-ezni, de muszáj, hogy legyen valamilyen információs csatornám, másik sajnos szóba se jöhet (telefon, wifi stb.)
A korlátozást nem miattam vezették be, egyébként sem azt kérdeztem hogyan vagy mennyit kéne dolgoznom.
Akik segítettek, azoknak köszönöm.
2012. nov. 26. 23:28
7/15 A kérdező kommentje:
tamasoft, sajnos a munkahelyi emailt is szűrik mostantól. Még vécére se mehetünk "privátban":)
2012. nov. 26. 23:29
8/15 A kérdező kommentje:
Kedves informatikus!:) A netet nem tiltották meg, itt is kell a munkához, csak tilos belépni a postafiókunkba.
2012. nov. 26. 23:30
10/15 anonim válasza:
Bármilyen levelezőkliens képes POP3 vagy IMAP protokoll segítségével kommunikálni a fenti mailszolgáltatókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!