Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A dsl internet miben különbözi...

A dsl internet miben különbözik a többitől?

Figyelt kérdés

2012. dec. 20. 18:07
 1/8 BM-Striker ***** válasza:
A DSL telefonvonalon jövő széles sávú internet kapcsolat. Milyen többitől?
2012. dec. 21. 01:25
 2/8 A kérdező kommentje:
neten olvastam hogy a kábel net sokkal megbízhatóbb és kevesebb esetben lassul be vagy hibásodik meg . az ellen érveket is meghallgatom azért írtam :)
2012. dec. 21. 03:28
 3/8 Nadetényleg ***** válasza:
Ez leginkább helyfüggő, az összehasonlítások teljesen szubjektívek és az adott felhasználó tapasztalatán múlnak. Mindkét technológiára és minden szolgáltatóra hallottam sok panaszt, de a többség elégedett. Amit olvastál az marketing duma.
2012. dec. 21. 21:22
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi a segítségben akkor nem éri meg egy nagy városban drágábban beköttetni a kábel netet a dsl olcsóbban ugyan azzal le és feltöltéssel semmivel sem rosszabb ezek szerint :)
2012. dec. 22. 11:25
 5/8 BM-Striker ***** válasza:

Milyen szolgátatónál lenne?

Milyen csomagok vannak?

2012. dec. 22. 12:30
 6/8 A kérdező kommentje:
t-home szolgáltató [link]
2012. dec. 22. 12:45
 7/8 BM-Striker ***** válasza:

T-home-tól kábelt érdemes, mivel olcsón kínálak 50/5(15/1) max(garntált) le/feltöltési sebességet. Ha hasznátsz torrentet vagy Steam-et, akkpr nagyon ajánkok egy nagy sévszélességű kábelnet csomagot. Én is Dsl-ről válottam és nagyon jól megy, megbízhatóan hozza max sávszélsségez, míg a dsl 4/1-et tudott.

Ha viszont a lakókőhelyeden elérhető a 30 megabites dsl, és nem akarsz kábel tv-t, akkor az is jó lehet.

2012. dec. 22. 17:39
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi az infókat itt minden elérhető :) hát szeretném hogy ha pl 30 megás nettet veszek fel akkor az 4 mbit/s -al töltsön legalább le :D
2012. dec. 22. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!