Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet ezt kivédeni?

Gomzoli kérdése:

Hogyan lehet ezt kivédeni?

Figyelt kérdés

Két e-mail címem van: egy a freemail-nél, egy a gmail-nál. A freemailre érkező levelek át vannak irányítva a gmail-re. Az utóbbi hetekben azonban rendszeresen kapok a gmail-re olyan spamokat, amik direkt a freemail címemről jönnek, mintha én küldtem volna őket, a saját nevemben. Hiába próbálom a freemail-en valahogy ezeket kiszűrni, nem megy. Még azt sem tudom kideríteni, hogy ki az eredeti feladója ezeknek a sz@roknak.

Mit tehetek?

2012. dec. 20. 09:51
 1/2 anonim ***** válasza:
A freemailről nem átirányítod a leveleket, hanem a gmail-ben beállítható POP3 kapcsolatokkal letöltöd. Majd tiltod a spamek feladóit (a saját címed is, elvégre magadnak nem szoktál levelet küldeni)
2012. dec. 20. 09:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. dec. 20. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!