Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom kivédeni, egy...

Hogyan tudom kivédeni, egy közösségi oldalon a jelszavam feltörését?

Figyelt kérdés
Már többször megváltoztattam a jelszavam,ami akkor biztonságosnak is tűnt,illetve az e-mail címem is.De hiába...
2009. szept. 1. 18:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom, te őszintén válaszolj.

Minek törné fel bárki is a jelszavadat? Mi értelme szenvedni azzal, hogy feltörsz egy feltörhetetlen rendszert? Átírja a profilodat a "hacker"?

Az iwiwet és myvipet, és társait olyan ember nem tudná feltörni, akinek bármi érdeke lenne hozzájutni az információidhoz!!! Aki profi, az ilyenhez hozzá nem nyúl...

Te rontasz el valamit, mondjuk suliban, vagy netkávézóban netezel, vagy olyan könnyen kitalálható a jelszavad, hogy még véletlenül is beléphetnék hozzád.

2009. szept. 1. 19:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne netezz nyílvános helyen (mármint olyan gépről amihez más ül utánad oda), ne adj meg könnyű jelszót (egymillió és egy ilyen útmutató van, mi a könnyű) és nem fogják feltörni.
2009. szept. 1. 20:28
 3/4 anonim ***** válasza:
IWIW bejelentkező oldalán a legalsó pontot jelöld be: mindig kérd az email-címem és a jelszavam. Netkávézóban TÖRÖLD az összes személyes adatot, ha kilépsz a böngészőből.
2009. szept. 1. 21:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem lépek be nyilvános helyen ezekre az oldalakra!

Igen,átírja az profilom is,és ha annyira feltörhetetlen akkor miért van rá nyilvánosan lehetőség?

Amúgy a jelszavaim a biztonsági útmutató alapján választottam,már régóta!Ennek ellenére 3hetente feltörik.

Tényleg nem tudok ellene mit tenni??

2009. szept. 2. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!