ZTE ZXV10 W300 router internetmegosztási problémám van, hogyan tudnám megoldani?
Figyelt kérdés
Van egy ZTE ZXV10 W300 wifis routerem amit az invitel hozott routernek. Vistzont már nem invi-s netem van hanem kábelnetem. Az volna a gondom hogy ha bedugom a kábelnet modemjét a router valamelyik portjába és wifin keresztül próbálnám meg megosztani a netet akkor a hálózatot illetve magát a routert látja a gépem, de "nincs internet kapcsolat", ha viszont kábelen keresztül csatlakozok ugyanazon routerhez akkor 2 hálózatom is van (az egyik a wifis) és mind a kettőn van internetelérés. Hogyan tudnám megoldani? Előre is köszi2012. dec. 19. 17:21
1/3 anonim válasza:
A fent említett router az nem router hanem digitális elosztó ( ami egyben modem is ). Modembe nem dughatsz modemet.
2/3 A kérdező kommentje:
viszont tudok megosztani netet utp kábellel, de wifin meg nem. Wifivel nem lehet?
2012. dec. 19. 17:26
3/3 anonim válasza:
Akkor valószínűleg switch módba kapcsolt és abban a módban meg lehet nem támogatja a Wi-Fi-t. Szerintem a legjobb az lesz ha beszerezel egy mezei routert. Amúgy meg ezt a ZTE elosztót nem kellet visszaadnod az Invitelnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!