Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » ZTE ZXV10 W300 router internet...

ZTE ZXV10 W300 router internetmegosztási problémám van, hogyan tudnám megoldani?

Figyelt kérdés
Van egy ZTE ZXV10 W300 wifis routerem amit az invitel hozott routernek. Vistzont már nem invi-s netem van hanem kábelnetem. Az volna a gondom hogy ha bedugom a kábelnet modemjét a router valamelyik portjába és wifin keresztül próbálnám meg megosztani a netet akkor a hálózatot illetve magát a routert látja a gépem, de "nincs internet kapcsolat", ha viszont kábelen keresztül csatlakozok ugyanazon routerhez akkor 2 hálózatom is van (az egyik a wifis) és mind a kettőn van internetelérés. Hogyan tudnám megoldani? Előre is köszi

2012. dec. 19. 17:21
 1/3 anonim ***** válasza:
A fent említett router az nem router hanem digitális elosztó ( ami egyben modem is ). Modembe nem dughatsz modemet.
2012. dec. 19. 17:25
 2/3 A kérdező kommentje:
viszont tudok megosztani netet utp kábellel, de wifin meg nem. Wifivel nem lehet?
2012. dec. 19. 17:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor valószínűleg switch módba kapcsolt és abban a módban meg lehet nem támogatja a Wi-Fi-t. Szerintem a legjobb az lesz ha beszerezel egy mezei routert. Amúgy meg ezt a ZTE elosztót nem kellet visszaadnod az Invitelnek?
2012. dec. 19. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!