Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudnám véglegesen törölni...

Hogy tudnám véglegesen törölni a Facebook fiókomat?

Figyelt kérdés
2012. dec. 17. 22:02
1 2
 11/15 anonim válasza:

utolsó, esélyes, hogy megadja... :D

egyébként én sem azt mondtam hogy végleg törlik. de gondolom neki nem is ez a célja, csak hogy eltűnjenek a dolgai, az ismerősei stb ne lássák hogy fenn van. arra meg tökéletesen elég, hogy törli. kedves arrogáns, te meg azt hiszed hogy irtó okos vagy... jobb ha tőlem tudod hogy ezekkel a dolgokkal az emberek nagy része tisztában van. ez a "bejelentés" nem volt akkora nagy hír mint amekkorának hiszed. és nem is ez a gond, hanem a stílus. de ahogy elnézem nem csak az én "fülemet" ütötte meg...

2012. dec. 24. 15:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Pont leszarom kinek mi szúrja milyét.

A kérdés az volt, hogy véglegesen hogy tudja magát törölni.

A válaszom erre is vonatkozott.

Aki meg nullával szavazott, annak biztos teljes lett tőle az élete. Csak gratulálni tudok neki, hogy nem érti a kérdést.

2012. dec. 24. 20:16
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem a tartalomban kételkedtek, a minőségben. A pontozás pedig elég sokszor megy ki arra, hogy nem a válasz hasznosságát értékelik, hanem hogy kinek mennyire tetszik az.

Rád nem is mondok semmit, magamból kiindulva: én egy anonim oldalon nem szólítanék meg vagy kezelnék így senkit, mert nem tudhatom hogy a másik válaszoló kicsoda/micsoda, milyen ember, milyen felfogással és érzésekkel vagy hozzáállással. Még egy számodra ártatlan mondattal is be tudsz szúrni érzékeny dolgokba.

Nyilván ezt is leszarod, hiszen ez a te döntésed. Csak akkor tartsd meg magadban, buta emberek nyúlnak a káromkodás eszközéhez, mert nem tudják magukat máshogy kifejezni.

(én ezzel befejezem, mert csak offoljuk a kérdést - ha reagálsz akkor elolvasom és elfogadom, de nem fogok válaszolni mert nincs értelme)

2012. dec. 24. 21:19
 14/15 anonim válasza:
ismét arrogánshoz: neked teljes tőle az életed, hogy olyan stílusban beszélsz mintha a seggedből rángattál volna elő? :)
2012. dec. 25. 11:10
 15/15 Neuhauser László ***** válasza:

de lehet törölni véglegesen.

14 napig nem törlődik (de akkor sem látszik már), addig még meggondolhatod magad. de ha nem lépsz be akkor törlik.

Nekem a régi profilomat 4 hónap után se törölték (csak kíváncsiságból léptem be és minden ott volt...

2013. ápr. 13. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!