Hogy tudnám véglegesen törölni a Facebook fiókomat?
utolsó, esélyes, hogy megadja... :D
egyébként én sem azt mondtam hogy végleg törlik. de gondolom neki nem is ez a célja, csak hogy eltűnjenek a dolgai, az ismerősei stb ne lássák hogy fenn van. arra meg tökéletesen elég, hogy törli. kedves arrogáns, te meg azt hiszed hogy irtó okos vagy... jobb ha tőlem tudod hogy ezekkel a dolgokkal az emberek nagy része tisztában van. ez a "bejelentés" nem volt akkora nagy hír mint amekkorának hiszed. és nem is ez a gond, hanem a stílus. de ahogy elnézem nem csak az én "fülemet" ütötte meg...
Pont leszarom kinek mi szúrja milyét.
A kérdés az volt, hogy véglegesen hogy tudja magát törölni.
A válaszom erre is vonatkozott.
Aki meg nullával szavazott, annak biztos teljes lett tőle az élete. Csak gratulálni tudok neki, hogy nem érti a kérdést.
Nem a tartalomban kételkedtek, a minőségben. A pontozás pedig elég sokszor megy ki arra, hogy nem a válasz hasznosságát értékelik, hanem hogy kinek mennyire tetszik az.
Rád nem is mondok semmit, magamból kiindulva: én egy anonim oldalon nem szólítanék meg vagy kezelnék így senkit, mert nem tudhatom hogy a másik válaszoló kicsoda/micsoda, milyen ember, milyen felfogással és érzésekkel vagy hozzáállással. Még egy számodra ártatlan mondattal is be tudsz szúrni érzékeny dolgokba.
Nyilván ezt is leszarod, hiszen ez a te döntésed. Csak akkor tartsd meg magadban, buta emberek nyúlnak a káromkodás eszközéhez, mert nem tudják magukat máshogy kifejezni.
(én ezzel befejezem, mert csak offoljuk a kérdést - ha reagálsz akkor elolvasom és elfogadom, de nem fogok válaszolni mert nincs értelme)
de lehet törölni véglegesen.
14 napig nem törlődik (de akkor sem látszik már), addig még meggondolhatod magad. de ha nem lépsz be akkor törlik.
Nekem a régi profilomat 4 hónap után se törölték (csak kíváncsiságból léptem be és minden ott volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!