Hogy tudnám véglegesen törölni a Facebook fiókomat?
Google: facebook törlés első találata.
Ne haragudj hogy nem linkelem pedig máskor szoktam, de most én is olyan lusta vagyok, mint te aki nem kerestél rá a kérdés előtt Google-ben vagy ezen az oldalon pedig ezerszer feltették már.
de lehet törölni véglegesen.
14 napig nem törlődik (de akkor sem látszik már), addig még meggondolhatod magad. de ha nem lépsz be akkor törlik.
"Ez nem igaz, lehet törölni magad. A felfüggesztés inaktív állapotba rak de minden megmarad. A törlés eltávolít mindent, és legközelebb új fiókot kell regisztrálni és ismét felépíteni mindent."
Hehe, egy újabb naív felhasználó.
Kedvesem, jobb ha még most elárulom neked nem létezik a mikulás, sem a húsvéti nyuszi, a fészbúk(és társai) meg hülye lenne a drága személyes adataidat törölni.
Mindent szépen eltárolnak.
HDD-k milliói telnek meg havonta a felhasználók adataival, amiket szépen elpakolnak. Embert a közelébe nem engednek, mechanikus robotok szedik elő a dolgokat a raktárból, nehogy véletlenül megsérüljenek.
Durva álomvilágban éltek, ha azt hiszitek, hogy a fb poénból készült és csak úgy, bármikor törölheted az adataidat róla.
Itt most a törlés általános értelmezéséről volt csak szó, nem az adatvédelmi és egyéb trükkökről ami az üzemeltetőnek vagy a bizalmasai körének kedvez.
Régebben nem lehetett a fiókot "megszüntetni" - csak felfüggeszteni -, később rakták be a törlési linket, amivel a többi felhasználó számára a profil megszűnik, eltűnnek a képek, a kapcsolatok, megosztott dolgok, stb.... Tehát a többieknek szűnik meg, nem másnak.
Emellett van a felfüggesztés lehetősége, amikor minden megmarad, csak a profilt nem érik el mások, későbbi bejelentkezéssel viszont újra elérhető lesz a tag.
Ezt a stílust pedig tartogasd másnak, nem mindenki hülye akit annak nézel, nem is kell azon a szinten kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!