Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gyakran felmegy a pingem 900...

Gyakran felmegy a pingem 900 ms majd lemegy megint 48-ra. Miért csinálja? Talán malware? Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Mit tehetek ellene? Lefutattam egy AVAST teljes vizsgálatot és egy malware vizsgálatot. Talált pár vírust, töröltem őket. De továbbra is fent áll a probléma... Lehetséges, hogy csak a vírusirtók nem vették észre és továbbra is egy adathalász program adatokat küldözget?

2012. dec. 16. 14:45
 1/3 anonim ***** válasza:
A ping ugyebár a géped és egy konkrét másik gép között méri a válaszidőt. Azt lassíthatja bármelyik hálózati elem a két gép között, esetleg a traceroute többet mondana, illetve az hogy ez minden szerverre igaz vagy csak konkrét szerverekre. Nekem mindenesetre ilyen hiba akkor volt, amikor a T szakszerűtlenül kötötte be a vezetéket, illetve amikor az ő központjukban volt hardvare hiba.
2012. dec. 16. 14:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos nem csak egyen, hanem mindegyiken ezt tapasztaltam. Ha felveszem a kapcsolatot a szolgáltatóval, ő meg tudja mondani, hogy nálam van-e a hiba?
2012. dec. 16. 14:59
 3/3 anonim ***** válasza:

igen,elméletileg !(ha szerencsés vagy akár kis is mennek ...)

Jah ,és légy türelmes mert általában elég nehéz velük telefonon szót érteni!

2012. dec. 16. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!