Elmagyarázná valaki hogy tudom beállítani azt, hogy színes legyen a facebook. Om?
HAHAHAHAHAHAHAHA
KICSIT SEM VOLTÁL VICCES ÉS ÉRTELMESNEK SEM VAGY MONDHATÓ
Sem értelmes, sem vicces nem akartam lenni, csak bazinagy betűkkel le van írva a 3 lépés, ami kis odafigyeléssel, vagy nagyon minimális hozzáértéssel megfejthető. Ne haragudj, nem vagyok tisztában sem a nyelvtudásoddal, sem az informatikai ismereteiddel! :/
Első lépés: Klikkelj a kép alatt az "INSTALL NOW" feliratra. Így letöltődik az alkalmazás. Ha lejött, nyisd meg és telepítsd!
Második lépés: Ha befejeződött az egyébként pár másodperces telepítés mehet a móka.
Harmadik lépésként, ha nem záródott be a böngésződ, zárd be és nyisd meg újra! Nyisd meg a facebookot, és tádááá! Ajánlani fogja a színpalettát, amiben ha kiválasztod az általad alkalmazni szándékozott színt, a "finished" gombbal aktiválhatod. Ha megnyitáskor nem ugrik elő az ablak, vagy később változtatni szeretnéd, a FB "kezdőlap" gombja melletti "fogaskerék" ikonra kattintva a lehetőségek közül válaszd a "Color my facebook" opciót. Az is előhozza. :)
Remélem így megteszi. (Nekem Google Chrome-mal nem működik, a Firefox-on viszont gond nélkül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!