Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy kell bekapcsolni facebook...

Hogy kell bekapcsolni facebook-on az időwonalat? Jártam már az időwonal bemutató oldalán. Azt írják ott lehet beállítani egy kattintással. Hát lehet én wagyok nagyon hülye de nem találom hol kéne. Elmagyarázná walaki?

Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 18:34
 1/3 anonim válasza:

Nem hülye Vagy, csak Van pár dolog, amit nem tudsz, Vagy nem is ismersz. Ilyen például a V betű. Kérdező, a V betű, V betű, a kérdező. Remélem innentől, hogy bemutattalak titeket egymásnak, már nem próbálod meg elrontani, a magyarul írt szavakat.

Magyar nyelvtan és helyesírás érdemjegy: ELÉGTELEN!

Egyébként... [link]

Google, első találat a két szóra.

2012. febr. 8. 11:11
 2/3 anonim ***** válasza:
en ugy csinaltam h ramentem egy olyan ismerosom profiljara akinek mar idovonala volt es ott irt vmi olyasmit h allitsd be magadnak az idovonalat es ramentem es azthiszem h csak ok es mar nekem is az lett
2012. febr. 8. 13:02
 3/3 kdragon válasza:
konnyu mert be irod a keresesbe hogy Az idovonal bemutatasa es legaul jobbra irja h get timeline es ott van koszond meg nekem mert en rendesen elmagyaraztam es nekem is van idovnalam :)
2012. febr. 8. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!