Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek is jó pofa ez a...

Szerintetek is jó pofa ez a (z IP alapján) célzott reklám? És a lényeg egyáltalán, hogy van az, hogy nem számoltak az azonos IP-n, de más porton lévő gépek tömegével amikor ezt a google-nél ilyen szélles körűvé tették?

Figyelt kérdés

Nyáron csak a spanyol tenger part ment (ahova én még soha nem készültem (nem úgy itt más), most meg táplálék kiegészítők mennek (hogyan növeljek tömeget no de én inkább fogynék), volt egy idő azt éppen nem tudom ki volt, amikor a szex reklámok hemzsegtek (jó tudom, és igen szándékosan nincs bekapcsolva az safe/adult opció, mert az összes eü dolognak a felét is kiszűri lényegében. (Meg amúgy is. ;-) )

Ezzel hogyan nem számoltak? Vagy nem érdekli őket? És ez nem kellemetlenül inkább vissza? Nálunk is felkerült egy reklám tiltó (add-on) valaki nem bírta, hogy a magán élete és egyéni érdeklődése közszájon forog, hogy ki is lehet ő.

2012. dec. 13. 07:34
 1/7 A kérdező kommentje:
És ez nem kellemetlenül üt inkább vissza?*
2012. dec. 13. 07:35
 2/7 A kérdező kommentje:
meg és mert, hogy ki is lehet ő.
2012. dec. 13. 07:36
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Összefüggéstelenül fogalmazol. Keresd fel a pszichiátered. Teljesen értelmetlen amit írsz. Esetleg a magyar tanárodtól kérj tanácsot, hogyan kell fogalmazni. Az nagy mértékben hozzájárul a kérdéseid megválaszolásában.
2012. dec. 13. 08:15
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

"Szerintetek is jó pofa ez a (z IP alapján) célzott reklám?"

Melyik?

2012. dec. 13. 08:42
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
hulyeseg amit irsz, nem csak ip alapjan megy,hanem tracking cookiek alapjan az meg a browser sessiont azonositja
2012. dec. 13. 09:03
 6/7 A kérdező kommentje:

ex diszes vagyok - úgy hogy te meg a pszichiáter tanácsoddal félig mellé lőttél, fogadjunk, nem is tudtad, hogy a logopédussal is együtt működik pszichológus, de nagyon ritkán terapeuta végzettségű pszichiáter akire ilyen stílussal neked lenne szűkséged. ;-)

És én mint mondtam az IP-re gondoltam, mert több gépen be van kapcsolva a teljes előzmények törlése a böngészőben kilépés után, kettő az én gépemen senki nem nézte Spanyolországot, míg másén csak az ment folyton, most meg nálam is szinte csak olyan reklám van amiben van "muchos". ;-)

2012. dec. 16. 09:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Most őszintén, szerinted az emberek ezen gondolkoznak?

Másik dolog, hogy a globális IP-d a routertől független.(legalábbi én így tudom)

2013. jan. 14. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!