Sehogy. Vagy fizetsz, vagy keresel más letöltést. A fizetés esetén sem garantált hogy te valóban megkapod azt amit kínáltak. A survey tipikusan olyan tartalomhoz jön létre, ami nem is létezik (még meg nem jelent programok/játékok, hack, és egyéb törvénytelen dolgok).
Ha valami létezik és működik, más forrásból is elérhetőnek kell lennie.
Az a lényegük, hogy nem lehet megkerülni őket.
Az ilyen suervey-es letöltésekkel amúgy is ajánlott óvatosnak lenni mert könnyen lehet, hogy nem vezet sehova, hibás/hamis fájlt töltesz le a végén.
Tipikus programok ilyen survey-ek mögött, pl:
facebook hack
póker hack
[játék neve] hack
néha crack-et is rakna mögé
Aztán ha fizetsz, nézel mint borjú az új kapura.
Amit csinál a videóban az tényleg megoldható, néhány pillanat alatt ki lehet törölni az oldal egyes elemeit.
De amint látod a videóban ő is csak köröz a letöltés gomb felett és nem kattint rá, hogy még azt is megmutassa elindul a letöltés.
Nem kattint rá, mivel nem működik, nem fogja engedni letölteni.
Ez tényleg igaz: [link]
De ezt már szentem szinte mindenki tudja, ezen alapul az XJZ Survey Remover, de ha ez a fajta érdekel akkor szedd le a Firefox-ot és szedd le rá a Firebug-ot. Ez nem titok, de ilyeneknél: Sharecash, Fileice, Fileml stb nem megy, am azt az oldalt is fixelték, amint láthatod ha felmész, mert már nincs mögötte a "Download" link. Ne félj, ez tényleg mukszik én is sok filet szedtem le így, de Sharecash, Fileice surveyk teljesen mások.
Úgy hogy ne félj az tényleg mukszik, de szentem amire te gondolsz az nem az a fajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!