Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vettem egy routert t-link...

Matias kérdése:

Vettem egy routert t-link eset. Adsl internetem van. áram alá helyezem, jelzi a router ahogy kell, ezután öszekötöm a routert a géppel, a routeren jelzi is a fényjelző, de a következő lépés a modemmel kapcsolom össze és nem megy. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2012. dec. 12. 01:23
 1/5 P.O.C. ***** válasza:
Fel sem villan a WAN led, ha rákötöd a modmet?
2012. dec. 12. 01:39
 2/5 Komplikato ***** válasza:

" a következő lépés a modemmel kapcsolom össze és nem megy. "

Konkrétan MI nem megy?

Mert ugye új a router, első körben be sincs állítva, eleve nem is csatlakozhat a modemre ...

2012. dec. 12. 02:04
 3/5 anonim ***** válasza:

ha a routert kicsomagolod és mindenféle beállítás nélkül bedugod a 230-ba,akkor a számítógépnek már látnia kell,

ha látja,akkor nem hibás a router

2012. dec. 12. 04:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Ahogy csináltad eddig bedug/csatlakoztatod modemet is mindent.

Utána hálózat beállítása varázslóval tudod folytatni,

ha kérdi "ez a szgép egy helyi átjárón vagy másik gépen keresztül csatlakozik....... ezt a szöveget válaszd" azután tovább tovább next next , ujraindit és menni fog sztem.

2012. dec. 12. 08:10
 5/5 A kérdező kommentje:
igen bejön az hogy tovább tovább,de beirom a jelszót,egyik lépésnél kéri,de ott hiába megyek a továbbra nem megy tovább:S
2012. dec. 12. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!