Wifi routert össze lehet kötni sima routerrel?
22:08
Sejtettem hogy a legelső válasz ez lesz. Figyelj, ha megoldható lenne, én is ezt a megoldást választanám és NEM TETTEM VOLNA FÖL a kérdést. Azonban a router sajnos nem az én szobámban van, hanem több szobával arrébb. Az áttelepítése lehetetlen, én pedig azt szeretném, hogy a wifi jól menjen és semmi se zavarja a jelet. Ezért szeretném a wifi routert közvetlenül az ÉN SZOBÁMBAN elhelyezni, arra rákötni a fő routert és úgy rá a gépemre. Erről kérdeztem.
Így már értem ,nem volt teljesen tiszta mit is szeretnél, nem a legjobb megfogalmazás. :)
De a megoldás nagyjából ugyanaz.
A gépedhez most megy egy kábel, ezt rányomod a WIFI-s routerre. A routeren a WIFI-n kívül vezetékes portok is vannak, az egyikre rádugod a géped és ennyi. Elosztó nem kell. :)
23:00
Az elosztó azért kellett volna, mert egy olyan routert néztem ki magamnak (kicsi, olcsó) aminek csak egy LAN kimenete van, mivel sajnos nincs pénzem drágábbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!