Üdv! Adott egy TL-WN722N 150Mbps USB-s adapter. A kézikönyv szerint telepítettem mindent. Mindent megpróbáltam, semmi. Azt az IP címet amin belehetne állítani a dolgokat meg nem hozza be a mozilla. Mit tudnék tenni ez ügyben? Kössz
Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 19:51
1/3 anonim válasza:
A routerhez sikerül csatlakozni? Az elérhető vezeték nélküli kapcsolatoknál látod a routered?
2/3 anonim válasza:
:D nekem ilyen adapterböl 2van ma vettem én is a másodikat
a réginél nekem is ez a hiba van de azt nem windows driverel hanem a tp-link saját driver programájval oldotam meg és müködik vele probáld meg te is a telepitö cd-n van az a program is :)
3/3 A kérdező kommentje:
Rádiós netem van,nincs hozzá router,de az elsődleges hálózathoz ami ugye jön be a gépbe,ahoz nem tudok csatlakozni az alapértelmezett átjárón keresztűl
2012. dec. 5. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!