Hogyan javitsam ki hálózati adapter problémámat?
W7 op. rendszer.
Sűrűn megszakad a net. Ha az Internetelérés értesitési ikonjára jobbklikkezek, majd a Hibaelháritás-ra kattintok, váltakozóan az alábbi értesitések jönnek elő:
A hiba kijavitását elvégzi, de utána se változik a helyzet, továbbra is megszakad. Állandóan ezt a műveletsort kell alkalmaznom, ami már nagyon idegesit.
UPC Fiberpower50 netcsomagom van, ez már modembe beépitett routert/wifit/ tartalmaz, erre van beállitva
Korábban használtam egy routert, de netcsomagváltásommal is kaptam, ingyen, benne a modemben, ezért a régit elraktároztam inséges időkre.
Tehát routeren jön a net és csak egy wifis kapcsolatom van.
A feleségem laptopján is ezt a wifit/upc modembe gyárilag beépitett routert/ használja, ott minden rendben.
Vagyis az én laptopomon kellene valamit csinálni, amely a Hibaelháritás-ra kattintással nem tudja automatikusan elháritani a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!