Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem engedi lejátszani a...

Miért nem engedi lejátszani a videókat?

Figyelt kérdés
Nem tudtam, hogy hova rakjam a kérdést, de végülis gondoltam, ez lesz a legjobb, talán hasznosabb válaszokat kapok. szóval az van hogy régen vagy 15 sorozat epizódot megnéztem egy nap putlockerrel, és engedte, de most megnéztem egyet, és a következőt már nem engedte megnézni, mondváőn, hogy aznapra már lejárt az ingyenes videonézési lehetőség. egy filmet is elkezdtem online nézni, az valami sockshare-s megosztó, -vagy nem tudom hoogy hivják ezt- volt, és azt is csak tíz percig engedte nézni, utána leállt. egyszerűen nem értem. pár hete még nyugodtan megtudtam nézni egy csomó filmet és videot, most meg alig engedi. miért van ez?? meg lett változtatva az oldal? vagy az én gépemmel van baj?? vagy mi van?? légyszives valaki segítsen, remélem, hogy érthető a kérdés!!!
2012. dec. 4. 19:11
 1/1 anonim válasza:
Elég későn válaszolok, lehet hogy már tudod de azért leírom.:) Én is meglepődtem, mert szintén rengetegszer tudtam lejátszani rajta filmeket 1 nap, csak megváltoztatták ezt és aki szeretne napi 1-2 alkalomnál többször filmet nézni rajta annak fizetni kell..
2013. aug. 9. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!