Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudnám lejátszani a...

Hogy tudnám lejátszani a videókat?

Figyelt kérdés
szóval itt vannak 1.2.3 stb megszámozva videók de nem engedi, mert mo-n lakom.. de hogy lehetne hogy engedje??? nagyon fontos meg akarom nézni őket :/ a magyar oldalon nincsenek fent ezek a videók.. [link]
2012. szept. 7. 09:51
 1/4 anonim ***** válasza:
flashplayer
2012. szept. 7. 10:31
 2/4 A kérdező kommentje:
hm. máshogy esetleg?
2012. szept. 7. 11:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Az [link] oldalon lévő filmek/klippek hivatalosan nem nézhetőek Magyarországról.

Szerintem keresd meg videomegosztó oldalakon az előadó és a cím alapján.

Amit linkeltél az itt megtalálható, kockáról-kockára ugyan nem egyezik meg, és nem is Live változat, de egyenlőre más nincs. Ráadásul 720p és 1080p változat is elérhető.

http://www.youtube.com/watch?v=WA4iX5D9Z64

Esetleg használj proxi szervert, vagy valamilyen ip cím elrejtő programot, hogy ne tudjon azonosítani.

pl:

[link]

2012. szept. 7. 12:29
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi már megtaláltam youtubeon amiket akartam :) bár jó lenne megnézni a teljes adást angolul.. mtvm nincs
2012. szept. 7. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!