Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Samsung SGHX680 internet...

Samsung SGHX680 internet beállítás hogy történik?

Figyelt kérdés
Sziasztok van egy Samsung SGHX680-as telefonom csak azt nem tudom,hogy kell rajta beállítani az internetet. Valaki tudna nekem segíteni? Köszönöm.
2012. dec. 3. 16:38
 1/10 Norb66 válasza:

Parancsolj:

[link]

Annyit azért hozzátennék hogy ez a BASE szolgáltató, tehát neked mást kell majd beírnod, szolgálgatótól függetlenül. Illetve, a GPRS helyett én az EDGE-t választanám a listából.

Az adatokat a szolgálgatót ingyenes hívható ügyfélszolgálatán tudod megkérdezni (vagy interneten).

Ha T-mobilos vagy (én is az vagyok, úgyhogy ezt tudom és leírom most neked) akkor:

-a profil neve legyen mondjuk T-mobile NET (de ez tetszőleges)

-Proxy: nincs! (ne legyen bepipálva)

-APN: internet

-felhasználó név és jelszó nincs!

Ez a beállítás jó a 0.facebook.com (azaz az ingyenes fb) eléréséhez.

Itt:

[link]

le van írva hogyan tudsz könyvjelzőt hozzáadni, így nem kell mindig beírkálni az oldalakat.

Hozzáteszem, szükséged lesz egy netkapcsolatra (internet "előfizetésre"/adat díjcsomag) is. Ebben szintén csak T-mobile esetén tudok segíteni. Ha sima Domino-s vagy akkor küldd el a +netstart szöveget a 1430-ra. Nincs havidíj, és ha az ingyenes fb-n kívül nem használsz mást, nem kerül pénzbe.

Ha problémád akad az adat díjcsomaggal akkor a szolgáltatód ügyfélszolgálatát tudod megkérdezni, de ne a bajod mondd el, hanem hogy mit szeretnél.

Még egy fontos információ: a facebook csak a t-mobile-nál ingyenes.

2012. dec. 7. 11:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget de sikerült nagy nehezen beállítanom a netet a telefonomon a java programon keresztül jön csak be a facebook de miért? mivel az én telefonomon is van java ezért nem kell fizetni ugyan úgy ingyenes a facebook rajta?
2012. dec. 7. 18:33
 3/10 A kérdező kommentje:
Én is t-mobilos vagyok
2012. dec. 7. 18:38
 4/10 A kérdező kommentje:
Mert ha a böngészőn keresztűl próbálok belépni a facebookra nem enged be azt írja,hogy a fájl túl nagy.
2012. dec. 7. 18:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Én most Domino nap díjcsomagban vagyok
2012. dec. 7. 18:41
 6/10 Norb66 válasza:

Java alkalmazáson keresztül fizetős!! Csak a 0.facebook.com ingyenes gyári böngészőből. Ha biztos hogy a 0.facebook.com-t írtad be, és nem tölti be, akkor próbáld meg valahonnan beszerezni az Opera Mobile (nem mini) böngészőt, azzal mennie kell. Ha komolyabban akarsz fb-zni a telefonon, akkor megérheti fellátogatni a telefonról az m.opera.com weboldalra (bár sanszos hogy ugyanúgy túl nagynak fogja találni a telefon) és letölteni az opera mobile böngészőt.

Ha sehogy sem sikerül, akkor két megoldás van:

1.: modernebb telefon

2.: internet előfizetés (Domino Go!Net S - 30MB, 600Ft 1 hónapra, most akció keretén belül csak 90ft 2 hónapig, ennek elégnek kell lennie)

2012. dec. 8. 20:58
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ nekem pont domino Go net s csomagom van azon keresztül tudok internetezni. Egy hónapra 600 ft az internetem. Nem tudom,hogy ezen a telefonon milyen böngésző van azt,hogy lehet megtudni? Nekem elég lenne a 0-facebook.com-os oldal csak tudjak belépni facebookra az a fontos.Én azt hittem pedig,hogy ingyenes a facebook t-mobilnál de akkor nekünk miért veszi le a pénzt azt nem tudom.
2012. dec. 9. 12:22
 8/10 Norb66 válasza:

A T-mobile-nál ingyenes a facebook, de csak a 0.facebook.com, és csakis gyári böngészőből. Azért vesz le pénzt, mert te egy külön alkalmazást használsz a facebook elérésére, ami természetsen nem a 0.facebook.com-ot használja.

A telefonra telepített böngészőket az alkalmazások/játékok menüpont alatt találod, de valószínűleg csak a telefon gyári böngészője van csak rajta a telefonon. Használd azt, hogy letöltsd az Opera Mobile böngészőt. Ezzel el tudod érni az ingyenes Facebookot is. Remélem sikerrel jársz. Ha nem tudod letölteni az Opera Mobile-t, akkor számodra kiesett az ingyenes facebook. Ha sikerül, akkor törölheted a havidíjas netcsomagod, és nyugodtan használhatod az ingyenes facebookot, természetesen ingyenesen.

A díjcsomagod nem csak facebookra alkalmas. Meglátogathatsz vele bármilyen más oldalt is, 30MB a keret. Ha kifogy a keret sincsen túlszámlázás, csak sebességlassítás, amiből pedig úgysem érzel semmit, mert a telefon már amúgy is marha lassan tölt be bármit.

2012. dec. 10. 07:49
 9/10 A kérdező kommentje:
Nekem a böngészőmbe pedig be van írva a 0.facebook.com de azt írja ki amikor rálépek,hogy a fájl túl nagy nem tudom miért van ez. Nekem nincs pénzem mindig beállítani a netet a telefonomon ez a baj. Az előző telefonommal bejött az oldal de ott is be kellett állítanom egy internetes csomagot mert levette a pénzt.
2012. dec. 10. 12:56
 10/10 Norb66 válasza:
Akkor kénytelen leszel telefont váltani. Az ingyenes facebookhoz vagy a netstart, vagy a gonapinet-nek aktiválka kell hogy legyen. Ezek 0.fb esetén nem vonnak le pénzt.
2012. dec. 11. 05:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!