Routerről modemre átkötés, beállítás hogyan?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy a routert le akarom kötni a modemről és közvetlenül a modemről akarok netezni, mert a routerem elég sok dolgot blokkol és hiába forwardolom a portokat (elég régi router). Szóval mikor csak én vagyok itthon akkor mindig átdugnám és már elfelejtettem a hálózati jelszavunkat, amit a Telekomtól kaptunk 8 éve, de ez sem baj mert ugye adnak új jelszót. Na és akkor íme a kérdés: Mikor átkötöm a modemet akkor magától nem csatlakozik, ezért be kell írni a gépen a hálózati adatokat? De új kapcsolatot kell létrehozni vagy, aki tudja légy szíves leírná az egész menetét!? (Win 7 van a gépen)
Előre is köszönöm!
2012. nov. 21. 16:57
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
próbáld ki. vedd ki a routert a rendszerből, modemből kanóc a gépbe és látod a helyzetet. veszíteni semmit nem fogsz vele.
3/5 A kérdező kommentje:
Ezt már próbáltam, de úgy nem csatlakozik, úgyhogy fogok kérni a szolgáltatótól új jelszót, köszi a segítségeket! :)
2012. nov. 21. 17:41
4/5 anonim válasza:
A routerben ott a jelszó, ha meg bírod jeleníteni a karaktereket és nem csak pöttyöket látsz, ott meg tudod nézni.
5/5 A kérdező kommentje:
Azért ennyire nem vagyok béna :) megnéztem és sajnos pöttyök vannak ott.
2012. nov. 21. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!