Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan is kell ezt megoldani?...

Hogyan is kell ezt megoldani? Kábeltévé/internet elosztás

Figyelt kérdés
A következő a helyzet: helyi szolgáltatótól jön egy kábelen keresztül a net is és a tv is. Ahogy bejön eloszlik kétfele egy olyan elosztón keresztül. Az egyik megy egy hálózati kábelen (vagy olyasmin, nem értek hozza) az egyik szobába ahol van a pc meg a egy tv, ott megint eloszlik, egyik megy a routerbe a másik a tvbe. Az első eloszlásnál a második kimenetből egy másik kábelen keresztül egyenes egy másik szobában lévő tv-be megy. A probléma az, hogy nem tudtammegoldani hogy ebben az utóbbi szobába átköltöztessem a netet. Nem két pc használná hanem egy. De amikor a fő elosztó második kimenetéből jövő kábelt elosztom úgy nem megy, ha egyenesen a gépbe vagy a tv-be megy akkor úgy működik, de ha mindkettőt szeretném használni úgy már nem működik. Nagyon nem értek ehhez. Tudom erre vannak a szervizesek, de elszigetelt faluban, hétvégén... Köszi előre is a segítséget, ha vetted a fáradságot és elolvastad :)

2012. dec. 1. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:

én pl vettem a fáradságot elolvastam,de egyáltalán nem értettem meg,hogy mi honnan ,hová van bedugva,

esetleg lerajzolhatnád,mert az egyértelművé tenné azt, ami most nem az

2012. dec. 1. 18:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Hát mindegy, mert így ahogy utólag elolvastam amit írtam.. énsem érteném meg. de utána olvastam vmi oldalon [link] asszem tudom, hogy mit kell csináljak
2012. dec. 1. 18:17
 3/3 homo ludensz ***** válasza:
Igen az említett ábra hűen tükrözi hogyan van elosztva a bejövő jel a tv-hez és a modemhez. Nekem a padláson van rögzítve az elosztó és külön jön le egyik is s a másik is. A tv hez leágazó még három tv-t szolgál ki évek óta hibátlanul. Filléres cuccokkal megoldható.
2012. dec. 1. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!