Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az ncore törölte az accontomat...

Az ncore törölte az accontomat és volt rajta vagy 2ezer bonusz pont az is elveszett á most mit csináljak?

Figyelt kérdés

2012. dec. 1. 00:52
1 2
 1/16 anonim válasza:
Hát sajnos nem igazán tudsz mit csinálni. Ez van. :/
2012. dec. 1. 00:53
 2/16 anonim ***** válasza:
Ha törölték a fiókot, akkor már lényegtelen. Amúgy sem lehet átutalni másik fiókba, ugyanakkor ha egyszer kitiltottak akkor nem is regisztrálhatsz vissza (és más fiókjába sem léphetsz be).
2012. dec. 1. 00:54
 3/16 A kérdező kommentje:
Dinamikus a netem azaz változik mindig az ip címem ha ez a baj van diablo meghívóm azt nem tudom elcserélni ncorera?
2012. dec. 1. 00:56
 4/16 anonim ***** válasza:

Nem IP alapján szűrnek. Egyik oldal sem mérhető fel hozzá, emiatt nem cserealap. Aki meghív, a saját fiókját is kockáztatja vele. Tudj rá hogy kizárt a rendszer, alapból nehéz onnan kirúgatni magad. Hacsak nem csaltál vagy belépési szabályt szegtél meg.

A fiókmegosztás lehetne egy kiskapu, de ebben az esetben is szerintem te már nem léphetsz be, és a megosztó fél fiókját is törölhetik.

2012. dec. 1. 00:59
 5/16 anonim ***** válasza:
És mit csináltál hogy kirúgtak?
2012. dec. 1. 01:05
 6/16 anonim ***** válasza:
tuti vagy ő csalt vagy a meghívottja
2012. dec. 1. 01:09
 7/16 anonim ***** válasza:
Az lehet. Ismerősömet is azért rúgták ki az oldalról mert meghívta az öccsét aki arányt csalt.
2012. dec. 1. 01:17
 8/16 A kérdező kommentje:

Kedves |ncoresnevemtitok!XD|!

Sajnálattal értesítünk, hogy az nCore rendszer megvált tőled a következő indokkal: Túllépted a megengedett hit'n'run mennyiséget.

Üdvözlettel:

Az nCore csapat

2012. dec. 1. 05:24
 9/16 anonim ***** válasza:
Leszedted a cuccost és nem seedelted. Pont ez a p2p lényege, hogy letöltesz valamit és segítesz másoknak (visszatöltöd), hogy ők is letölthessék.
2012. dec. 1. 09:08
 10/16 A kérdező kommentje:
Seedeltem én 15mb/s el de mivel közös accont volt rajtam kívül vagy 10en használták még
2012. dec. 1. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!