Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Pick Pack Pont-os rendelés,...

Pick Pack Pont-os rendelés, hogy zajlik?

Figyelt kérdés

Szeretnék rendelni rendelni valamit a netről,és ha megérkezik abba a Relay üzletbe, ahol a Pick Pant hely van akkor kapok értesítést..eddig tiszta.

Amikor bemegyek érte kérnek személyit vagy egyebet, amivel tudom igazolni, hogy az enyém a rendelt csomag?

Továbbá készpénzzel lehet fizetni?

2012. nov. 23. 18:22
 1/2 anonim ***** válasza:

"Amikor bemegyek érte kérnek személyit vagy egyebet, amivel tudom igazolni, hogy az enyém a rendelt csomag?"

Ugyan nem Relay, hanem OMV kutas tapasztalatom van, de ott tőlem nem kértek személyit, meg mást sem, csak az én csomagom volt ott. Az értesítésből a kód legyen nálad. Alá kell írni, hogy átvetted, de szerintem mindegy nekik, hogy ki veszi át, ha kifizetik.

"Továbbá készpénzzel lehet fizetni?"

Igen.

2012. nov. 23. 18:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem immedio-s tapasztalatom van. Ott sem kellett semmi, még a rendelési kódom se, csak a nevemet kérték és előhalászták egy dobozból a rendelésemet.

Ha készpénzzel nem lehetne fizetni, akkor sehogy. Biztosan lehet, nekem kártyával is lehetett. (fényképezőt rendeltem)

2012. nov. 23. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!