Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ezt a keresőt hogyan tünthetem...

Ezt a keresőt hogyan tünthetem el a firefox 13-ról?

Figyelt kérdés

[link]

Úgy akarom visszaállítani, hogy az új fül megnyitásánál a google jöjjön be.

Próbáltam a képen látható módon, hogy a home page-hoz beírtam a google címét, Toolbar cleaner programmal is töröltem ezt a funmoods programot/keresőt, a vezérlőpult-telepítések és törlések-nél is kitöröltem. Vírusírtás megvolt, mivel tartalmazott 4 vírust. Program files-ban nincs funmoods mappa, sem semmilyen hozzátartozó fájl.

XP-m van.

2012. nov. 30. 03:38
 1/5 A kérdező kommentje:

a funmoods-ot ezalatt sikerült eltávolítani a firefox-ból, a cache fájl-ját kellett törölni (később megtaláltam). Most viszont a sweetim jön be a google helyett: home.sweetim.com/?src=97&barid={E814BB3E-3A68-11E2-863A-00500453C46D}

Ezt pedig már végkép nem tudom törölni. Már mindenütt kitöröltem ezt a fájlt a mappájából, még a keresővel "egy szó vagy kifejezés a fájlban" is próbálkoztam, onnan is kitöröltem. De ugyanez a sweetim maradt.

2012. nov. 30. 04:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Neked a tools menuben a kiegészítőknél nézd meg, a bővítményeknél, hogy ott van-e, ha igen távolítsd el
2012. nov. 30. 04:19
 3/5 A kérdező kommentje:

Mármint az extensions-ban. Ott nincs ilyen. [link]

Közben nézegetek oldalakat, hogy hogyan lehetne kitörölni, de ez sem segített.

2012. nov. 30. 04:35
 4/5 anonim ***** válasza:
A help-énél van ujraindítás letiltott kiegészítőkkel. Ott van egy menüpont, hogy a firefox visszaállítása alaphelyzetre. Itt visszaállítja olyanra, mint ahogy legelőször indítottad
2012. nov. 30. 14:00
 5/5 A kérdező kommentje:

A help-énél van ujraindítás letiltott kiegészítőkkel.

Sajnos ez sem segített. Esetleg megpróbálom letörölni a firefox 13-at és egy másik mappába telepíteni újra vagy egy másik könyvtárba?

2012. nov. 30. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!