Hogyan tünthetem el az internetről a flash reklámokat?
Mert nagyon lecsökkenti a gépem teljesítményét. Valahol olvastam, hogy uninstall-álni kell a flash playert. Viszont akkor a youtube-on nem jönnek be a videok. (Így volt ez, amikor folyton kikapcsoltam a feladatkezelőben a firefox plugin-containert). Ami a flash player összeomlásához vezetett.
Esetleg egyéb ötletek? Firefox-om van és XP-m.
Én Firefoxhoz a Flashblock plugint használtam, minden plugint letilt, de ha rákattintasz, akkor bármelyiket el tudod indítani. És megadhatod, hogy melyik oldalakon nem kell tiltani egyáltalán, soha. Pl. a youtube-on vagy játék oldalakon, stb.
Még az Adblock Plus is hasznos ez le tud tiltani egy csomó reklámoldalt, felnyíló kaszinó reklámokat, stb.
Operában plugin nélkül is ugyanígy lehet tiltani a flash objektumokat.
Én személy szerint a flashblock nevű kiegészítőt használom. Oldalbetöltés közben nem tölti be a flash tartalmakat, így gyorsabb lesz az oldalak betöltése. Ha mégis megkívánod tekinteni a flash tartalmakat, akkor csak rákattintasz az elrejtett tartalomnál található ikonra és akkor betölti. Külön beállíthatod, ha egyes oldalaknál nem szeretnéd, hogy blokkoljon pl. Youtube, de engem ott sem szokott zavarni, hogy egy gombbal többet kell megnyomni.
Letöltés: [link]
Reklámblokkolásra pedig az Adblock Plust ajánlom: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!