Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebből csinálhatok rendőrségi...

Ebből csinálhatok rendőrségi ügyet?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt feltörték a Facebookom, nem tudom miért vagy hogy ki tette. szóval ha most bemegyek a rendőrségre ezzel az okkal, mit fognak csinálni? érdekelni fogja őket?
2012. nov. 29. 16:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Maximum kinevetnek. Feltörni nem tudnak a szó szoros értelmében, de ha keyloggert elfogadtál vagy megadtad valahol az adataid, vagy túl könnyű jelszót, esetleg túl könnyű jelszó emlékeztetőt adtál meg, akkor bárki megszerezhette, vagy egyszerűen kileshette valaki nyilvános helyen, munkahelyen, iskolában...

Mindenféle internetes profil megvédése a saját felelősséged, a rendőrség nem tudna vele mit kezdeni, mert ez nem bűncselekmény. Maximum ha pedofil, gyilkos vagy emberrabló vagy, akkor biztosan érdekelné őket a profilod.

Egyébként ha írsz nekik, bescanneled a személyidet, képpel, és minden adattal együtt, és ha ez bizonyítja, hogy tiéd a profil, akkor visszaszerezheted, de ha egy hülye nevű, értelmetlen profilról van szó, amiben semmi személyes nincs, akkor esélytelen.

2012. nov. 29. 16:43
 2/5 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszod.. mert rokonom rendor es gondolkoztam rajta hogy bemegyek. hatha erdekelne oket, mert olvastam h par nap alatt kiderittetek valaki IP-jet es meglett a tettes.. de ide kell a fbooknak a beleegyezese is nem? mert magaba a profilhoz hogy lenne hozzaferesuk?
2012. nov. 29. 17:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Feltörni nem lehet. Ő jött rá valahogy.
2012. nov. 29. 17:12
 4/5 A kérdező kommentje:
de akkor semmi eljárást nem fognak elindítani? :S
2012. nov. 29. 17:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem fognak. Nagyon sok ilyen eset van, és senkit nem érdekel :D
2012. nov. 29. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!