A Facebook-on csinálhatok csak úgy egy oldalt magam is?
Figyelt kérdés
Van egy kedvenc bandám, róluk szeretnék egy oldalt létrehozni ezen a közösségi oldalon. Az lenne a kérdésem, hogy akár ebben a pillanatban csinálhatnék egyet, minden költség és különösebb dolog nélkül? Aki jártas ebben, segítene? Milyen gyakran posztolgassak, vagy ez teljesen csak az én kedvemtől függ? Tudom, kicsit hülye kérdés, de tényleg szeretnék egy oldal "főnöke" lenni és jól csinálni, mert mindenem ez a banda, szeretném népszerűsíteni őket, illetve a rajongókkal felvenni ilyen módon a kapcsolatot, beszélgetni róluk, stb...úgy érzem van hozzá érzékem és kedvem is. Még annyi lenne a kérdésem, hogy szoktam látni, hogy oldalakat like-gat maga az oldal is. Azt én is megtehetem, illetve az az oldal, amelyiket kedveltem, annak a szerkesztője tudni fog róla? És hogyan gyűjthetek like-kat? Hogy népszerűsítsem az oldalamat? Meg köszönném a normális válaszaitokat! :)2012. aug. 3. 05:31
1/2 A kérdező kommentje:
Még annyit, a saját, privát Facebookomról is csinálhatok oldalt, akkor az oldalon látni fogják, hogy én csináltam, vagy csináljak külön? Hogy megy ez? Létszi, privátban részletesen aki segítene, nagyon-nagyon megköszönném!
2012. aug. 3. 05:38
2/2 anonim válasza:
Tudsz csinálni oldalt bármelyik percben,a saját profilodból,ha engedélyezed akkor láthatják mások is hogy te szerkeszted,de ha nem akkor nem. Népszerűsítheted ha kiposztolod az adatlapodra,de pénzésrt,hírdetheted is facebookon.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!