Miért csinálja ezt a netem? Létezik ilyen egyáltalán?
Anyósomnál bekötötték a netet. Ha kábelen rákötöm a gépet a modemre, és PPPoE kapcsolaton keresztül bejelentkezek, működik minden pöpecül. De amint kikapcsolom a gépet, bontja a kapcsolatot olyannyira, hogy hiába a pipa, hogy megjegyezze a jelszót, nem jegyzi meg, és mikor elindítom újból, újból be kell adni azt. Ha routeren, WIFI-n keresztül kötöm rá, nem kell minden alkalommal beadni a jelszót, és a tálcán is azt írja ki, hogy van internet elérés, sőt mi több, a skype is megy rendesen, de például a googlit már nem tudom megnyitni, mert sikítozik, hogy nincs net. Hogy lehet ez? A router beállítások szerintem jók. Ráadásul ha párhuzamosan egy másik gépel is felmegyek a WIFI -re, ott minden működik rendesen. Viszont előzőleg mind a két gép működött tökéletesen, egy másik hálózaton.
Köszönöm a segítségeteket előre is.
A DNS szervereket nem továbbítja a gépedre a router.
Nézd meg miután felcsatlakozott, hogy milyen 2 számsort ír ki és azt írd be a csak skype-s gépre. Utána mennie kell.
Köszönöm a segítséged. Erre nem gondoltam, pedig így utólag kézenfekvő dolog :) Eszembe sem jutott, hisz eddig ezt nem állítottam be külön, ha jól emlékszem, automatikusan meg volt. Szombaton lesz lehetősségem megcsinálni, majd beszámolok az eredményről. :)
Nagyon köszönöm még egyszer a segítséged. Örök hála :)
Kedves Mr. V.
Teljesen igazad volt. Beállítottam a két DNS servert, és pöpecül működik . :)
Köszönöm a tippet, igazán hasznos volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!