15 megás netem van de ha torrentezek akkor csak 200kB/sec el tudok csak tölteni miért van ez?
Azt tudom hogy nem bírok a magszimális sebességgel (15mB/sec) tölteni mert nincs annyi seeder de bátyám a saját gépén (ami a házban van) 1500 kB/sec letöltési sebességet produkál. Az én gépemmel lehet a baj? Win 7-etem van de 7 hónapig nem volt bekapcsolva. Talán ez lehet a baj? Vagy csak egyszerűen vírusos a gépem? Segítsetek!
Amúgy is új gépet akartam kérni karácsonyra és ha a gépemmel van a baj akkor ne kíméljetek újat fogok venni :)
Nálam már régen csinált olyan, hogy vírus miatt belassult a net, kijöttek laptoppal, megnézték és ott full sávszélt mért. Égett a pofám rendesen. :)
Nincs szabad portod.
Amúgy egy kis okítás:
15mB => 15milli Bájt ??? He?
15Mb vagy 15MB a helyes, de esetedben gondolom 15Mbitről van szó, tehát "b"!
1500kBájt helyett meg 1500kbit!
Nagyon nem mindegy!
#1: köszi a választ mert most már akkor télleg felvehetem hogy vírus a baj.
#2: hát mi pr-esek vagyunk és mit mondjak k*rva sz*arok már évek óta rendszeresen akadozik a net ( 15 helyett 3-4 Mb) :) és már nagyon elakartunk menni más szolgáltatóhoz csak az a baj hogy májusig van hűségünk :/
#3: kissé benéztem azt elismerem :D de mit jelent az hogy nincs szabad portom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!