Kkovax38 kérdése:
Torrentezik e valaki Cisco EPC3925 modemmel?
Figyelt kérdés
A T-home IPTV hez adták ezt a modemet. Kábeles széles sávú internetem van.Csomagváltás után a kapcsolatom mindegyik oldalon passzívvá vált. Azóta csak letölteni, feltölteni nem tudok. Egy statikus IP-t kellene adni, már próbálkoztunk vele, de sajnos nem sikerült. Az aki segíteni akart rajtam, egy működő beállítást a TimeViewer segítségével másolt a gépemre, sajnos nem vált be. A segítséget előre köszönöm.2012. nov. 27. 22:01
1/8 anonim válasza:
Nekem is ilyen van. Én a kliensbe meg a modembe is bekapcsoltam az UPnP-t és tökéletesen működik a torrent.
2/8 anonim válasza:
Az nem egy modem hanem egy modem és egy router kombinációja. Próbáld port forwardingolni a torrentet a router beállításánál(both-ra állítsd). Nekem ez volt a gond.
3/8 anonim válasza:
Elég neki az UPnP, csak a routerben és az utorrentben is engedélyezni kell.
4/8 anonim válasza:
De ha nem nyitottak a torrent portjai az jelentősen visszafogja a sebességet nem?
5/8 anonim válasza:
Nyitsz portot, hisz az UPnP pontosan ezt csinálja. Amennyiben be van állítva a kliensben és a routerben is, akkor a router automatikusan megnyitja a kliensben beállított portot.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ha segíteni akartok, közlöm, hogy én közvetlenül kábellel vagyok bekötve a modemes routerbe, és nem használok más routert. Van egy Asus RT-G32 routerem, de csak akkor fogok felcsatlakozni, ha már így a jelenlegi megoldással rendben leszek.
Arra is gondoltam, ha más megoldás nem lesz eredményes, a bejövő kábelt elosztom, egyik megy az analóg tv -be, a másik megy aZ EPC3925 modembe, (jelenleg így van és tökéletesen működik a tv), a harmadik egy mezei modembe, onnan a routerbe. Így kikerülve szerintetek működne?
2012. dec. 1. 00:44
8/8 anonim válasza:
A Cisco-ba is le lehet tiltani a router funkciót hogy csak sima modemként üzemeljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!