Facebook jelszó feltörés?
Sziasztok, a facebook profilom biztonságával van gondom.
A volt párom nyomoz utánam, és folyamatosan belép a facebookomra, úgy hogy hetente változtatom az FB és az emailem jelszavát is (a 2.email címemét is...), mégis be tud lépni...Volt olyan, hogy kint ült az autóban a házunk előtt, én az fb chaten beszélgettem valakivel, és az exem írt egy sms-t, hogy ki ez a XY és minek irogat nekem olyanokat hogy:....És itt pontosan leírta azt, amit az ismerősöm írt nekem percekkel előtte...
Hogy tud belépni hozzám, hogy láthatja???
Nagyon köszönöm a segítséget!
1. keylogger van a gépeden
(ahogy megváltoztatod a jelszót azonnal leadja a "megrendelőjének", + azt is látja, szóról szóra, hogy épen mit gépelsz a billentyűzeten.
2. lehetőség, nagyon gyenge jelszavakat használsz!
minimum, 15 speciális karaktereket tartalmazót próbálj használni.
De, én inkább az 1. pontra tippelek, a vázoltak alapján, az tűnik reálisnak.
Jelentsd a rendőrségen, és ha azok szakemberei átvizsgálják a gépedet, tudni fogják, hogy hol keressék a keylogger "címzettjéből"...
Keyloggert el tudok távolítani a gépemről? Milyen keresőprogram találhatja meg?
Egyelőre nem akarok rendőrséghez fordulni.
lehet mindkettőn, de ha eddig nem tünt fel, nem találtad meg, eztán sem fogod... jól rejtőzködik, erre találták ki.
(gyaluld le, Formázd meg a merevlemezed, akkor biztosan törlődik róla, az összes többi adattal együtt!!!)
Valószínűleg keylogger van a gépeden, ahogy az leírták.
Amit én javasolok az az, hogy
1) az adataidat mentsd le és telepítsd újra a gépet
2) ne a böngésződben tárold a jelszavakat használj pl LastPass-t (ezt érdemes még formázás előtt és akkor eltárolja oda az összes jelszavad, mikor újratelepítetted a gépet onnan egyszerűen vissza tudod állítani)
3) itt generálj jelszót: [link] a LastPass megjegyzi helyetted.
4) Facebook/Fiók beállítások/Biztonság ott a Bejelentkezési értesítőket és a Bejelentkezés jóváhagyását engedélyezd. Megadod a telefonszámodat és mindig kapsz egy ingyen SMS-t amikor valaki be akar jelentkezni egy kóddal amit ha nem adsz meg nem tudsz belépni.
Aki ezen is túljut annak gratulálok. :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!