Nem tudom visszatölteni a torrentjeimet! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már csináltam statikus IPt, átállítottam a routeremet, meg mindent ami erre a témára vonatkozott, de a Utorrent még mindig csak annyit ír, hogy seed, de nem tölt vissza semmit...Mit csináljak?2012. nov. 22. 16:39
1/3 anonim válasza:
Vársz. akkor tudsz visszatölteni ha van letöltője és tud is hozzád csatlakozni.
2/3 anonim válasza:
én 1 éves torrentet is benne szoktam hagyni a kliensbe kitudja hogy kinek lesz jó. :) eddig 6* osztottam vissza de jönnek is az üzenetek hogy köszönik a seed et (DVDről van szó 64kb/s a feltöltésem)
3/3 A kérdező kommentje:
Szóval csak enyi? Azért nem tölt fel, mert senki sem akarja letölteni?...Háát jó, ha csak ennyi akkor köszönöm. :)
2012. nov. 22. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!