Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom megnézni, meddig...

Hogyan tudom megnézni, meddig kell még visszatölteni (seedelni) az uTorrent kliensemben? Képernyő képet tu valaki küldeni, ahol látszik?

Figyelt kérdés
2012. szept. 27. 06:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Az adott torr. old. szabályzatában pontosan leírják a seedelési kötelezettségre vonatkozó szabályokat.

Minden oldalon más-más.

2012. szept. 27. 06:44
 2/5 A kérdező kommentje:
de hol látom? Hol van egy olyan sáv, vagy táblázat rublika vagy mittudomén, ahol bármilyen infót találok erről a programban? Mert nekem semmit nem ír ki
2012. szept. 27. 07:10
 3/5 anonim ***** válasza:

A programban nincs. A torr. oldalon a profilodban, van egy olyan pont, hogy torrentjeid. ott tudod megnézni egyenként lebontva, hogy bizonyos torr. mennyi ideje seedelsz.

Legalábbis azokon az oldalakon, ahol én vagyok, ott így van.

2012. szept. 27. 07:30
 4/5 Golan Trevize ***** válasza:
A listában, ahol mutatja a torrenteket, egy csomó értéket ki lehet tenni. Ki lehet tenni, hogy mennyi az arány (ratio) az adott torrentre, például.
2012. szept. 27. 08:09
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi, megtaláltam! mindig beállításoknál keresgéltem, simát a táblázat fejlécére nem kattintottam, pedig ott kell :)
2012. szept. 27. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!