Ha meglátogattok egy weboldalt, rá szoktatok kattintani a hírdetésekre?
Figyelt kérdés
Tudtátok hogy a weblap tulajdonosa a reklámok után csak akkor kap pénzt ha rá is kattintassz a hírdetésekre?2009. aug. 16. 11:58
1/6 anonim válasza:
Ritkán kattintok rájuk, bár megesik.
Tudtam, de Te tudtad hogy van olyan reklám is aminek a megjelenítéséért már jár pénz?
2/6 A kérdező kommentje:
igen,de gondolom azok a nagyobb felületű flash animált reklámok.Én itt leginkább a google hirdetésekre gondoltam..
2009. aug. 16. 12:12
3/6 anonim válasza:
Firefoxom van, minden hirdetést letiltottam (Adblock Plus, NoScript van benne).
4/6 anonim válasza:
én nem ha csak nem olyan jó vagy épp az a téma érdekel
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Ez a kis vírusirtó nagyon jól felismeri és le is írtja a nyomkövető sütiket (cookie-kat), ezek a dögök mindenütt ott lapulnak a reklámokban. [link] Ingyenes, állandó védelemmel nem akad össze. És frissités után magyarul is tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!