Mit gondoltok az olyan csalókról akik neten hírdetésekre válaszolnak, eladják a nem létező dolgaikat jó pénzért és az megvásárolt árut nem küldi, hisz nincs is mit?!
és mégis hogy lehet az ilyet megtalálni?amikor álnévvel,álcímmel csinálja?telefonszámot nem ad meg.
És gyakori nevet "vesz fel"???
AZ OLYAT HOGY TALÁLJÁK MEG?
Az van, amit 14:30 mondott: a rendőrség ugyanis hozzáfér a netszolgáltatók adatbázisához.
Plusz emberünk valahová kérte a pénzt, ugye? Azon a szálon is ki tudják nyomozni általában.
Dehogy!!!
Engem basztak át!
Laptopot vettem én hülye így...ahelyett hogy személyesen vettem volna át!
Na, akkor ne agyalj ki hülyeségeket, hogy hogyan _nem_ tudják majd kinyomozni, hanem irány a rendőrség feljelentést tenni!
Hiába változtat UTÓLAG netszolgáltatót, ha már megtörtént a dolog... érted? Az ilyen bűnözők ritkán eléggé értelmesek ahhoz, hogy el tudják tüntetni a nyomaikat. Elkapják őket, csak nem biztos, hogy túl gyorsan fog menni. Minél előbb megteszed a feljelentést, annál hamarabb el tudják kezdeni a nyomozást a rendőrök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!