Hipernet, hogy is van ez?
ennyit találtam, remélem elég:
A havidíjba foglalt adatforgalmi keret, illetve a tarifacsomagba foglalt maximális le- és feltöltési sebesség kizárólag belföldi, a Telenor hálózatán keresztül történő használat esetén érvényes. A havidíjba foglalt forgalmi keret nem vihető át a következő hónapra, elérése után az elérhető maximális le- és feltöltési sebesség 32/32 kbps, a túlforgalmazási díj belföldön 0 Ft.
Szia, Hipernet Active esetében 1300ft kedvezmény kereted van, választhatsz a négy extra közül, a "Korlátlan böngészés és e-mail" 1490ft tehát 190ft-al több mint a kedvezmény kereted, így 4180 a számlád. 5GB a kereted, amíg tart, videózhatsz a neten, ha elfogy az 5GB (5120MB 250db átlagos yutube videó 20MB) a videó nézést belassítják, a normál netezés és e-mail korlátlan marad végig. Számlazárás után újra mehet az "egyéb forgalom típus" videó nézés 5GB erejéig. Nekem Flexi plus csomag van havi 10GB+korlátlan net a számlalevélen volt már 20GB fölötti forgalom is és nem volt lassítás.
"Korlátlan böngészés és e-mail A szolgáltatás megrendelésével az e-mailezés és böngészés az adatforgalmi keret felhasználása után is lassítás nélkül, korlátlanul tovább használható belföldön. Korlátlan forgalomtípusba tartoznak belföldön a képi és szöveges tartalmak böngészése, valamint az e-mailezés.
1 490 Ft"
Nehogy Telenor Hipernetet vegyél!
Mocskosul szar!!!Nekem a legnagyobb csomagom van(42) és 3,1mb/s vol a csúcssebességem!!!Ez is ritkán!És nem vidéken vagy a halálfaszán lakom hanem a Hősökterénél a VI. kerületben.Mellesleg a modemek egy kalap fost sem érnek!Az első modemem ZTE MF680-as volt ami a gari elött ment tönkre szerencsére és megcsinálták de úgy hogy a garit nem hosszabították meg és persze most a gari lejárta után 2 hónappal be is szart...Vehettem egy újat kártyás csomagban 7.000Ft-ért ez egy Alcatel OT500D de tegnap óta szenvedek vele mert állandóan szétkapcsol...
Szóval tudom hogy nem a kérdésedre válaszoltam de ha rám halgatsz és meg akarod magad óvni egy pár idegbeteg naptól
nem veszel Telenor Hiperfost!!! Főlegnem előfizetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!