Le szeretném kódolni a routerem, hogyan csináljam? (többi lent)
Figyelt kérdés
Próbáltam a 192.168.1.1 webhelyet de azt írja,hogy a Google Chrome nem tudott csatalkozni a webhelyhez.Mit tegyek?2012. nov. 19. 15:12
1/21 anonim válasza:
router típusa? nálam pl. 254 a vége
2/21 A kérdező kommentje:
SMC
2012. nov. 19. 15:18
3/21 anonim válasza:
Próbáld meg [link] -et.
Esetleg parancsosorból kérj egy ipconfig -ot, ott az alapértelmezett átjáró címe lesz a routered IP-je.
5/21 anonim válasza:
Ne a keresőbe írd hanem a címsorba
6/21 A kérdező kommentje:
Megkerestem az SMC linkjét is de annál is azt írja hogy nem található.És az utolsó válaszolónak azt mondanám,hogy annyira hülye azért nem vagyok már elnézést a kifejezésért.
2012. nov. 19. 15:55
7/21 anonim válasza:
írd ide a luoter pontos tipusát
8/21 anonim válasza:
Jut eszembe
van hogy sok probálkozásnál tilt a router
reset és ismétt jó lesz
9/21 anonim válasza:
wifin próbálsz meg csatlakozni, vagy kábellel? Azt hiszem, alapbeállításként csak a kábeles csatlakoztatást engedi az admin felülethez, biztonsági okok maitt.
10/21 A kérdező kommentje:
SMC Networks Model:SMCWBR14-G2 FCC ID:RAXWG4005G IC:4711A-WG4005G Input Voltage Range 9V-1A Made in China :D
2012. nov. 19. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!