Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok elrejtőzni egy...

Hogyan tudok elrejtőzni egy wireless hálózaton?

Figyelt kérdés

Ha csatlakozok egy wifi hálózathoz, akkor ott hogyan tudok láthatatlan lenni, hogy ne lásson a hálózat üzemeltetője, azon kívül, hogy nem generálok nagy adatforgalmat?

Nem vagyok laikus a témában, csak szükségem lenne egy jó válaszra. Köszönöm!

2012. nov. 19. 14:58
1 2
 11/14 Golan Trevize ***** válasza:

nem, mert ip-t a mac-edhez kapsz.

ha nincs mac-ed, nincs ip-d sem, innentől meg nem tudsz kommunikálni a hálózaton.

2012. nov. 19. 15:29
 12/14 A kérdező kommentje:

Most kaptam egy programot, ami elrejti a MAC címet. A program neve az, hogy 'Hide My MAC Adress'.

A program eredeti és azt írja, hogy az effektív címet kicserélte, egy véletlenül generáltat, pedig konkrétan berakott aktuális MAC címnek.

2012. nov. 19. 15:33
 13/14 Gugu Gabor ***** válasza:

Kérdező ne haragudj de nem te vagy véletlenül az előző szállodás wifi-s kérdés gazdája

Ha igen:

Ha egy nyílt hálózatra kapcsolódsz pld szálloda McDonalds kávézó stb és nem élsz vele vissza pofátlanul

(pld torrent)

Akkor a kutyát nem fogja érdekelni hogy használod, pont ezért van hogy a vendégek tudják használni vagyis fellépsz megnézed a gyakori kérdések. hu olyan minimális adatforgalmat generálsz hogy nem éri meg vele foglalkozni.

Egy kávézóba bemegy napi x 100 ember pld egyszerűen nem éri meg vadászni hogy te most törzsvendég vagy vagy ép minden nap megállsz az ajtó előtt 10 percre facebookozni.

2012. nov. 19. 15:35
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem. Koleszos vagyok főiskolán, és megtudtam a wifi jelszavát, csak félek, hogy letiltanak. Wifi nélkül pedig abszolút nem lehet sehol sem internetezni, a számítógép terembe is csak ritkán lehet bemenni.

De már van MAC elrejtő és IP elrejtő programom is, ami eredeti teljesen, illetve abszolút nem generálok nagy adatforgalmat, csak YouTube stb. Illetve néha pár megabájtos letöltések.

2012. nov. 19. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!