Itt miért csak 5 Mbit a feltöltés? Az optika tud többet is, nem?
ADSL-nél meg kábelnetnél tudom hogy nem nagyon tudnak 5 Mbitnél gyorsabb feltöltést adni de Pl optikánál mi akadálya van egy 10-15 Mbites feltöltésnek?
Ezt a csomagot akarom megrendelni mivel elérhető nálam az optika de 5 Mbit feltöltés kevés nekem, az 50 Mbites csomag meg drága.
Optikánál sincs akadálya (máshol is van rá lehetőség), de ha 5Mbitet fizetsz nem adnak többet, ha tudná a rendszer, ha nem.
Nem mindig a lehetőség, hanem az előfizetés "korlátozza" a sebességet.
De régen amikor még nem NetMánia csomagok voltak hanem ilyen Extra, családi, maximum...stb akkor a 25 Mbites csomaghoz 12 Mbit feltöltést adtak de akkor még nem volt optika, amikor elhúzták ide is már ezek a sz@r csomagok voltak. A letöltési sebesség nőt, a feltöltési sebesség drasztikusan csökkent. Mellesleg a 50 Mbites csomagnál már 25 Mbit feltöltés jár:
Ez egy ilyen üzlet.
Amennyit fizetsz, annyit adnak. Ezt ők döntik el.
Minden változik. A letöltésre most már több hangsúlyt fektetnek, mint a feltöltésre. Lehetséges, hogy ezzel is próbálják kiszorítani a torrentezést. Mert gondolom neked az miatt kell a nagy feltöltési sebesség. Vagy előfizetsz a drágább csomagra vagy elfogadod a ,,kicsi" feltöltési sebességet. Ez van.
Am. meg a helyedben nem nyekeregnék, mert én volt mikor 7000 ft-ot is fizettem egy hónapba a netért és mindig 128 kbit/sec-mot kapok. De ez csak mellékes. Erre varrjál gombot!
Váltsál, de tudod mi lesz?
Többért, kevesebbet....
Ne csapongj..
Valóban a 30 több a 15-nél, de ki mondta, hogy annyi is lesz?
A minimumról kell beszélni, azt kell nézni, mert ha gondod van, csak akkor reklamálhatsz, ha azt nem teljesítik.
Az már más kérdés, hogy a minimum alattit se tudod nekik érdemben bizonyítani, amit el is fogadnak. Mert mutogathatsz nekik torrent töltésű képernyőmentést, elhajtanak.
Csak így lehet gondolkozni...
Meggyőztél, válts.. (Én messze nem vagyok ilyen optimista).
Ha panaszod lesz, csinálnak egy tesztet a saját szerverükig, ott és akkor jó is lesz.
Mindenféle torrent, vagy más irányú fel és letöltés sebességű panaszokkal elhajtanak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!