Szeretnék egy használati útmutatót, ha a megnyitás vagy a mentés gombra kattintok akkor is eltünik. Nem tudom megnézni, valami a gépemen van elállitva? Segitene valaki egy részletes leirással?
Ez a kérdés nem érthető, pontosítsd.
Hol és mit akarsz menteni?
Alkalmazásban, böngészőben?
Ha böngésző, akkor melyik? (alapesetben a Letöltések mappába ment)
#1 vagyok
Tehát: a böngészővel szeretnél letölteni egy dokumentumot.
Milyen operációs rendszered van? (Xp, Vista, W7, Linux, stb)
Melyik böngészőt használod? (IE, Firefox, Chrome, Opera, stb) /kék e betü, róka, szines gömb, piros O)
Sejtésem szerint egy PDF dokumentumot szeretnél letölteni,
Pdf reader van a gépeden? Ez lehet az egyik hiányosság. Ha nincs, akkor telepíts egyet,
pl.: az Adobe reader-t [link]
de Én inkább a Foxit reader-t ajánlom [link]
Internet Explorer esetén alul megjelenik egy csík, benne a Megnyitás , Mentés , Mégse.
A 'Megnyitás' mellett van egy kis nyilacska, itt válaszd a 'Mentés másként'-et, a felugró új ablakban pedig kiválaszthatód, hogy hova mentse.
Lásd képek
Ha már egyszer letöltötted, akkor a IExplore jobb felsö sarkában a fogaskerékre kattintva, a megjelenő menüben pedig a 'Letöltések megtekintése'.
Firefox alapesetben a 'Letöltések' mappába tölti le, ezt Beállítások lapon átállíthatod, 'Rákérdezés a fájlok letöltési helyére'
Igy már remélem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!