Hogyan tudnám a beszélgetést elmenteni? (facebook)
Egy nagyon kedves ismerősömmel szeretném elmenteni az eddigi beszélgetéseinket, valami könnyebben kezelhető formában. 18000 körüli üzenet, ha "hagyományos" módon prónálom visszatekerni, szerintem le is fagyna :D Meg több óra lenne. Pedig lenne 1-2 szép dolog, amit jó lenne vissza olvasni :)
Szóval facebookon belül nincs valami iylesmi lehetőség, hogy lementeni a gépre? Vagy hogyan oldjam meg? Csak a rendes visszatekerem teljesen, és bemásolom wordbe, úgy elmentem módszer van? :(
szerintem sajnos csak a lassú módszerrel tudnád lementeni... :S
de mondjuk most megint újított valamit az emaileknél a facebook, nézd meg hátha lett valami,amivel könnyebben kezelhető.. bár kétlem :S
Rákattintasz a saját oldaladon a az "üzenetek" ikonra, (balra fent a 2.). Egy kattintással kijelölöd a kívánt személyt, majd középen megnyitod a "műveletek" menüt, az alatt az archive gombbal tudod elrakni.
Ezentúl a "továbbiak" menü "archivum pontja alatt találod meg.
Köszi első, ott már végig néztem ezerszer!
Második, hihetetlenül hasznos volt a válaszod, nagyon köszönöm!!!! Nem is hallottam még erről, hogy így le lehet menteni.
Harmadik: Tudom, hogyan kell, arhiválni, de attól még csak külön mappába kerül,ugyanúgy fel kell/kéne tekerni, bár ez az én esetemben szinte halott ügy volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!