Ez valami hiba vagy komolyan ezt műveli a UPC?
Figyelt kérdés
Mivel néha szoktam torrentezni, a UPC honlapján meg szoktam nézni, hogy mennyi az adatforgalmam, ebben a hónapban csak néhány pár gigás torrentet töltöttem le, azonban észrevettem, hogy tegnap (amikor csak egy fél órára kapcsoltam be a gépet, hiszen alig volt időm) állítólag két giga adatforgalmat bonyolítottam le (feltöltés 58 MB). Múlt hónapban kötöttem velük 2 éves hűségnyilatkozatot, korábban is feltűnt már, hogy azokon a napokon, amikor nem torrenteztem, néhány száz mega esetleg max másfél giga volt az adatforgalmam, de akkor rendesen használtam is a netet. Mielőtt valaki felhozná, nem kamuzok, esetleg valamivel nem vagyok tisztában vagy a UPC hamis adatokkal "bünteti" a torrentezőket. Van értelme szólni nekik vagy mással is fordult elő már ilyen?2012. nov. 14. 17:55
1/2 anonim válasza:
Lehetséges hogy a kliensoldal ahol nézed ezt nem megfelelően frisül esetleg tegnapi és nem aznapi adatott mutat vagy mivel ez alap hogy ha torrentezel tudod hogy letöltésnél egyídőben fel is töltesz és nem egyforma arányban szöval simán lehet hogy igazuk van és nem kamu az adat.
2/2 anonim válasza:
Látod ezért jobb a Thome. Egyszer csináltam egy egész hónapban 475 GB adatforgalmat és le se sz*ták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!