Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a hiba velem? De most komolyan.
Figyelt kérdés
5 fiúm volt eddig, és egyik sem akart nagyon, vagy aki akart azzal sok volt a veszekedés és megcsalt. Miért nem tudok kijönni velük? mi a hiba velem hogy már 2szer is megcsaltak?2010. nov. 27. 16:20
2/10 A kérdező kommentje:
18 és lány
2010. nov. 27. 16:27
3/10 anonim válasza:
Biztos olyan típus vagy aki csak szexre kell nekik.
4/10 anonim válasza:
vagy csak simán nem hozzád illet a természetük, életvitelük, felfogásuk, van ilyen, meg a fiuk később is érnek pl ha úgy vesszük, szóval fene tudja, de ne aggódj majd lesz akivel nem így lesz :)
5/10 anonim válasza:
Hat fogalmam sincs. Ugyanaz a helyzet. En is 18 eves vagy es kb nekem is annyi baratom volt de sokaig egyik se tartott es mindig en voltam az aki jobban szeretett. Vagy velunk van a baj, vagy mindig rossz halat fogunk ki.
6/10 anonim válasza:
lefogadom h mindegyik azt hajtogatt ah nem csak arra kellesz télleg nem... nem a szart nem .. én is pasi vok tudom énis ezt csinálom próbáltam is magamnak régen bemagyarázni h én nem oan vagyok.. szal nincs oan pasi akinek nem a sex kell .. csak oan van akinek nem csak az kell de elsősorban ugyis az
7/10 Zozi84 válasza:
Én azt mondom, hogy kell a szex, de csak szerelemmel. Nekem most inkább szerelem kéne :) 26/F
8/10 anonim válasza:
Többen félreértették a hölgyet. Nem azt írta, hogy csak szexre használták őt a pasijai.
És ez itt a probléma... Nem írtál szinte semmit, így viszont fogalmunk sem lehet, hogy mi lehet az ok. Persze, hogy csak találgatunk... Még azt sem írtad le, hogy hány éves férfiakkal hozott össze a (bal)sors, mennyi ideig tartottak a kapcsolatok, miért értek véget stb.
Több információ, több segítség!
23/F
9/10 anonim válasza:
lehet nem hagyod békén őket, úgy értem egy pasinak szabadság kell és lehet te nem adod mg neki
10/10 anonim válasza:
Korai mg elkeseredned... van meg ido boven... nekem tenyleg sok pasim volt, s rengetegen csaltak meg, de a mostani kapcsolatom mar 4eve tart, s ugy erzem megtalaltam az igazit... ugyhogy ne aggodj, nincs semmi baj veled, csak meg egyszeruen nem talaltad meg az igazit, de az is elon hamar... amugy en 23vagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!