Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan kell bankkártyáról...

Hogyan kell bankkártyáról PayPal-ra utalni? Illetve PayPal-ról PayPal-ra?

Figyelt kérdés

Tényleg úgy van h nem lehet utalni hanem a PayPal veszi le a pénzt? És csak domború lenyomatú kártyával megy?

A PayPal-ról PayPal-ra való utalásról nem tudok semmit se, valaki segítsen!

2012. nov. 13. 17:13
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
.
2012. nov. 13. 17:15
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
-
2012. nov. 13. 17:19
 3/9 anonim válasza:
A bankkártyáról nem kell utalni paypalra, hanem amikor fizetsz, csak beírod a mailcímet és a jelszót, és leveszi a kártyáról az összeget. Nem kell dombornyomott kártya, nekem sem az. A pp-ról pp-ra -erről nem tudok nyilatkozni.
2012. nov. 13. 17:20
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
.
2012. nov. 13. 18:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Internetbankból lehet paypalra utalni, vagy normál bankból. Az adatokat hozzá a top up résznél megtalálod. De ha fizetni akarsz akkor inkább csatold a bankkártyád és simán levonja arról. Ez gyorsabb sokkal.

Paypalra utalni paypalról a Send money fülnél kell. A másik email címét kell tudni hozzá.

2012. nov. 13. 18:01
 6/9 A kérdező kommentje:
Már hozzá csatoltam a bankkártyámat. És akkor utalásnál a send money fülnél csak be kell írni a személy e-mail címét és az összeget? És ha azt írja h 0Ft van a PayPal-os számlámon az nem baj? úgy is majd az otp-s kártyáról veszi le?
2012. nov. 14. 10:30
 7/9 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne
2014. dec. 11. 22:05
 8/9 anonim válasza:
Igen automatikusan leemeli a számládról a csatolt kártya adataid segítségével. Nincs költsége ha jól tudom, mert bankkártyás fizetésnek felel meg.
2017. febr. 21. 22:39
 9/9 okorapatijeno válasza:
+kérdés egy bankártyáról lehet utalni paypalra?
2021. jan. 12. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!