Hogy keressek pénzt a Youtube videóimmal?
A statisztikát figyelik, pl. ha feltöltesz egy videót és az első pár órában akkorát ugrik a nézettség, akkor megkeresnek, remélve hogy ugyanígy fog tovább növekedni és jól lehet majd rajta reklámozni.
Én felraktam egy videót ahogy a motorommal babrálok, 10-en megnézték hirtelen és kaptam e-mailt, aztán be kellett még ezt-azt állítani az oldalon. Azóta van mellette egy kis zöld négyzet benne egy $ jellel.
Bár a nézettsége utána már elenyésző volt, úgyhogy hirtelen sok pénzre ebből ne számíts, hacsak nem valami népszerű zene, gyerekek, kutyák vagy fail/win gyűjtemény a videót tartalma..
Fiók > Beállítások > Bevétel szerzés.
1000 nézettségért 2 dollárt fizetnek , de ebből 45% a google része, szóval te az 55%-át kapnád meg ami 1.xy dollár.
YouTube sose fog felkeresni , ha partnership kell akkor egy partnerezőhöz kell fordúlnod, pl machinima, social blade, vagy TGN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!