Milyen internetet válasszak? Sebességre gondolok, filmet szeretnék tölteni! Melyiken érdemes, milyen sebességen? Ez munkahelyi net, de jövö héten kötik nálunk, addig ki kell találnom.
Szia!
Hol laksz? Én a DIGI szolgáltatót ajánlom, szerintem az a legjobb! De ez attól függ, hogy nálatok be van-e kötve a DIGI internet!
21:09-el vitatkoznék. A 20Mbit az az elméleti max letöltési sebesség. Annak az esélye hogy ezt valaha is eléred az 1%.
A szolgáltatók meg szoktak adni egy garantált minimumot. Ez 20Mbit-nél úgy 6Mbit/sec szokott lenni. Minél magasabb az elméleti maximális letöltési sebesség, annál kisebb a garantált. A UPC 120Mbit-es netnél a garantált sávszél 20Mbit/sec.
A lényeg tehát az hogy minél nagyobb annál jobb.
B
2. vagyok.
Ha max sebességen jön, akkor 2,3 megabittel tölt(vagyis másorpercenként 2,3 megát tölt le), igen függ attól hányan seedelik, ki kell fogni egy jó torrentoldalt ésakkor minden lehetséges :) ha kevesen küldik, akkor sem vészes, mindenképpen nagyobb esélyekkel töltök mint az aki 128 kpbs-sel tölt. (vagyis 128 kilobájtot másodpercenként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!