Ha lelassítanak 32 kb/s sebességre, az azt jelenti, hogy nem fognak bejönni a weboldalak, és nem tudok email-t küldeni, vagy csak azt, hogy bejönnek, de várni kell egy kicsit?
Kb. 10 perc mire bejön egy oldal, a modemes /őskori/ kapcsolat is 56,6 volt, neked még a felére lassítja a Telenor.
"A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt",
A lassítás miatt nem volt elég gyors az adatforgalom, és "ledobott" a szerver.
Válts Vodára, 128-ra lassítanak, viszonylag elviselhető böngészéshez.
Köszi a válaszokat!
Néhány hete van mobilnetem, 100%-osan meg vagyok vele elégedve, sokkal jobb mint amit vártam, csak azt sajnálom, hogy eddig nem váltottam. erre, hanem szenvedtem hónapokig a másik nettel.
A második kérdés pont a régi netre vonatkozik, még egy-két hétig megvan, de az egész egy rémálom. Vagy ledob, vagy a kapcsolatos szöveget írja ki a böngésző, és olyan lassú, hogy ezt a választ már 5 perce szeretném elküldeni, és kénytelen vagyok word-be begépelni először, mert különben gépelhetném be 3x-4x ugyanezt a szöveget.
A múltkor fél óráig szenvedtem az emailjeim kitörlésével, mobilnettel 1-2 perc alatt megvolt az egész. Én csak ajánlani tudom a mobilnetet, akinek ugyanilyen szenvedés a net, mint az enyém, mert igazi megváltás.
Lassú lesz.
"A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt" -> Ez is az egyik tünete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!