Hogy lehet letiltani a wifi csatlakozást hogy csak egy megadott SSID-hez csatlakozzon?
Figyelt kérdés
Játék közben átszeretne váltani egy másikra, TTnet a neve, nemtalálok semmi letiltási lehetőséget rá és mivel át szeretne váltani elmegy a net,( a játék online tehát folyamatos internetelérés kell neki) szóval szeretném hogy csak a "mi" hálózatunkat lássa és arra tudjon csak csatlakozni.2012. nov. 9. 11:29
1/2 anonim válasza:
Van egy hálózati kapcsolatok lista. Onnan töröld ki mindet és csak a sajátod hagyd benne, akkor nem fog átcsatlakozni.
2/2 A kérdező kommentje:
Megtortent mar jo regen,eddig ketto halozatot hasznaltam es mar csak egyet hasznalok...az a helyzet h ami megjelenik jatek kozben az ninca benne a hasznalhato kapcsolatok listajaban.most csereltem jelszot,ssid-t is.igy ujracsatlakoztam az altalunk generalt kapcsolatra, a prioritas csak ezt engedelyezi hasznalni. Azt szeretnem hogy a gepek csak ezt az egyet lathassak,szeretnem ha semmi mast nemlatnanak igy minden mas kapcsolodas elkerulheto lehetne
2012. nov. 9. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!