Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Wifi ssid tehető valahogy...

Nikopol kérdése:

Wifi ssid tehető valahogy tiltólistára?

Figyelt kérdés
Beköttettem a diginetet. Egy gépem van, csak azért szereztem be egy wifi routert, mert a lakáson belül szeretném az androidos telómmal használni a netem. Max.4méterre távolodok el a routertõl, viszont a szomszédban valahol van egy kódolatlan wifi net, ha épp elkapja, ez az ostoba huawei, elõnyben részesíti a nyílt hálózatot, a saját wpa2- psk titkosítású hálozatommal szemben, hiába a full térerõ, elmentett jelszó, ha megérzi a nyíltat, azonnal rácsatlakozik, persze az olyan gyenge, hogy fzinte azonnal szakad. Ilyenkor jó fél perc, még a sajátomon újra azonosítja magát, és új ip-t kér. Egész addig, míg újra megfogja a nyitottat, akkor kezdõdik minden elõrõl. Hogy lehet egy hálózatot feketelistára tenni?vagy a leszakadást megelõzendõ,a wifi biztonságához elég jelszó helyett a mac adress filtering?

2012. aug. 9. 22:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen mac address filtering is jó de attól még ugyanúgy rácsatlakozna szerintem a szomszédéra

Fogalmam nincs hogy egy android hogyan működik,valahogy bekéne állítani rajta hogy ne lépjen fel automatikusan a hálózatra,és így manuálisan tudnál csatlakozni a wifidre

2012. aug. 9. 22:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm...felraktam pár ingyenes wifi manager programot,amik megkönnyítik a csatlakozást,mint saját net beállítás,stb. ,mert az alap andro beállításokban nem talátam ilyet...nem akarom elkiabálni,de mióta fent vannak ezek a progik,még nem csatlakozott le a saját hálózatomról...kiapcsoltam a wifi alvómódot is,ami képernyõzár után x idõvel kikapcsolná a wifit...csócsálja is az aksit rendesen...de nem baj,úgyis csak itthon wifizek,erre jó a töltõ... :D
2012. aug. 10. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!