Elmegy a net miközben használom és valami TTnet-re csatlakozik amire persze nemsikerül miért?
Figyelt kérdés
Játék vagy böngészés közben stb felbomlik az internet nemlehet szörfölni játszani sem, mikor megnyitom a megosztási központot látom hogy csatlakozva vagyok az elsődleges wifi kapcsolatunkra, majd megjelenik alatta egy uj a neve TTnet és jobb klikkel rámegyek , csak a csatlakozás elérhető, semmi más.Nagyon zavaró hogy játék vagy böngészés közben elmegy a net és kb 10perc mulva magától visszajön.help.( T-Home IPTV + net van itthon belkin Wifi routerrel) Ja még annyit hogy egy laptop és egy asztali gép van és még valami furcsaság, ha a laptop van bekapcsolva és éppen szörfölök a neten és bekapcsoljuk az asztalit( usb Wifi elérés) akkor elmegy a net majd 5perc és visszajön. jósok probléma van:)2012. nov. 6. 20:50
1/2 anonim válasza:
Nekem is T-home IP TV-m van, és a hozzá adott cisco routerben wifi is van. Persze a bekötéskor ezt a szerelő elfelejtette közölni. Szerintem a tied is wifi-s, így a belkin router teljesen felesleges.
Nálam is előfordult, hogy 10-15 percenként megszakadt a net, átállítottam a MTU értékét a routerben 1412-re, azóta jó.
Kössétek ki a belkin routert, és a t-home-os routerből a kábelt közvetlen a PC-be kössétek be. A router elérése 192.168.0.1
Próba, cseresznye
2/2 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy a gep rosszul erzekeli,azt irja h Belkin holott pirelli a markaja es ezert nemtudtam eddig a router ip-jere felmenni,amugy nem plusz egy routert hasznalok,hanem amit a thome-osok adtak wifis-t, irtam is h mindket gep wifivel csatlakozik,csak laptop beepitett,a pc usb-s wifivel.szoval pirelli ipcimmel betudok lepni,marcsak azkellene h mit allitsak h stabil maradjon
2012. nov. 8. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!